There is no freedom of choice for humans,
if it has been taken away from them at the beginning.
Breast-feeding is not a choice,
but an obligation to the choice.
Give your child the freedom of choice

Quick Search

Custom Search

Cari@susuibu.com

Custom Search

Monday, July 28, 2008

cooler bag & avent liner for storing EBM


Saya guna cooler bag ini
Dan EBM disimpan didalam avent liner.
Masukkan EBM dan diikat dengan getah pengikat(macam peniaga pasar malam guna.Anda juga disyorkan meniru cara mereka mengikat.)

4 comments:

Marisa said...

aku pun guna liner avent. dah kotak ke2... (dah nak habis pun). Tapi sungguh unlucky la yg kotak kedua nih.. asyik2 bocor jek. membazir sungguh. lepas ni nak cuba yg playtex lak

Anonymous said...

umh saya peti ais satu pintu dan ruang freezer kecil ajer.

adakah berbaloi guna liner utk penyimpanan susu EBM dlm jangka masa pjg ?

Fid said...

pd pndgn saya kalau peti ais kecik mmg liner sesuai sbb tak perlu nak susun cantik2 boleh campak tindan2....
tp kalau peti ais sepintu tu normally 2 weeks aja kan..

Fid said...

marisa
ye ke?kesian ko