There is no freedom of choice for humans,
if it has been taken away from them at the beginning.
Breast-feeding is not a choice,
but an obligation to the choice.
Give your child the freedom of choice

Quick Search

Custom Search

Cari@susuibu.com

Custom Search

Tuesday, September 23, 2008

cooler bag save budget

Komen saya kat forum susuibu.com
Rasa relevan untuk diletakkan di blog ini

just nak share satu cerita tentang cooler bag

1.bag bentou/cooler/hot bag yang jual kat kedai hinode rm5 sahaja...
saya ada ni...saya kalau nak gi beli cheesse/butter etc akan bawa beg ni...
Alhamdulillah tahan beku/sejuk
kalau diletak chiller(techni ice lagi tahan....)
so kalau ada yang nak save budget bleh beli cooler bag ni rm5..tapi beli dua...doublekan..Insya ALlah tahan...
chiller guna techni ice combine dgn brite ice..tapi beg ni tak muat la nak masuk pam sekali....
setakat 6 botol ebm je la..hiks

2.cooler bag cap tesco..rm4 ke rm5 ntah...(saya dpt free 2 lagi hahaha)
itu pun tahan....
saya pernah bawa guna beg tu...memang tahan....
so bleh combine dgn beg rm5 hinode etc...

1. dan 2. utk yang nak save budget...

2 comments:

Ealyie said...

fid, camne rupa bag hinode tu? tepek gambo sket bleh..?

MAMA ADIB said...

aku ni tak sabar nak tunggu preggy..
preggy je blog ini laa yg aku akan belek tiap hari... keh keh keh

tima kasih laa berkongsi ilmu jgn tetiba ko privatekan dia udah le.. nangis mak...

nak belek SI jenuh ...

mercy